nedeľa 28. júna 2015

Utubering 2015

Share it Please
Mnohí z vás už určite o tejto akcii počuli. Utubering sa konal včera v Prahe a zúčastnilo sa asi milión ľudí - všetci chceli stretnúť svojho obľúbeného českého/slovenského youtubera. Celé to bolo zariadené tak, že každý youtuber mal svoj vlastný stánok a svoj vlastný program, ktorého ste sa mohli zúčastniť, prípadne odfotiť sa a vypýtať si podpis. Bolo veľmi ťažké ich vidieť, pretože tam bol obrovský dav ľudí a celé to bolo zorganizované tak trochu inak, ako som predpokladala.
Areál bol rozdelený na 4 zóny - fashion, gaming, entertainment a music. V každej zóne boli príslušní youtuberi, program a stage, kde vystupovali. Bola tam aj zóna pre rodičov, čo určite mnohí ocenili.
Ja som sa najviac zdržovala asi vo fashion zóne, lebo tam bola moja sestra a mali sme zakázané sa rozdeliť plus odmietla ísť aj inam, najmä keď tam mala koncert Gabrielle Hecl - spievala pesničky, ktoré ja moc nepočúvam, ale spievala ich veľmi dobre, čiže mi to vôbec nevadilo. Potom na stage prišla Teri Blitzen a robila niečo ako Čaj s Teri naživo. Ja teda československých youtuberov veľmi nesledujem a fashion youtuberov už dvojnásobne nie, ale bolo to zaujímavé a užila som si to.
Ďalej som bola v Entertainment zóne, kde boli okrem youtuberov aj rôzne atrakcie - napríklad sumo s nafukovacími sumožupanmi, elektrický surf, stolný futbal, ktorý nebol úplne stolný - mohli sa tam postaviť ľudia a normálne hrať. Takýchto tam bolo viac, lenže bohužiaľ sa mi nepodarilo odfotiť nikoho z Entertainment a Gaming zóny, lebo sa rozpršalo a nechcela som aby mi zmokol foťák. Iba Selassieho, a to bolo rozmazané, takže to sem radšej nedám.
V Music zóne vystupovali rôzni umelci, a niektorí boli fakt super. Vystupovali napríklad skupina Slza, Johny Machette, Voxel, Atmo music... Keby ste chceli vedieť o Utuberingu viac, pozrite si oficiálnu stránku.


Asi takto vyzeralo počasie po celý Utubering. Neskôr sa fajnovo rozpršalo, čiže som musela schovať foťák.

Hlavná stage. Toľko ľudí...

Stánok Shopaholic Nicol

Polovica dievčat mala takto namaľované ústa a ešte veniec na hlave.

Vitajte v Music zóne!

Bolo tam viacero takýchto "Utubering walls", kde ste sa mohli podpísať.

PetraLovelyHair. Viem, nič moc, ale lepšie sa mi ju nepodarilo odfotiť.

Okrem youtuberov, fanúšikov a rodičov sa tu pohybovali aj cosplayeri. Pri tomto som čakala asi desať minút, kým sa všetci dofotili.

Entertainment zóna

Makyna016 a jej workshop

Koncert Gabrielle Hecl, spievala skvele. Po koncerte chodila ešte davom, podpisovala a fotila sa - podpis aj fotka sa ušli aj mojej sestre.

Teri Blitzen aneb Čaj s Teri naživo. Pôsobila úplne inak ako vo videách, bola zlatá.

Čo si myslíte o takýchto akciách? Boli ste na Utuberingu?

8 komentárov:

  1. Závist... :D ne v pohodě :D původně jsem tam chtěla jet taky :3 protože jsem chtěla vidět moje oblíbené youtubery. Ale abych pravdu řekla tak jsem už Teri, Gabču, Zdendu a Jonáše potkala :D ale došlo mi to až o 5 dní později no... :D bylo to na Dolní Moravě ;) :D jinak super fotky :) a máš hrozně krásný blog :3 :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aha, tak to je... Zvláštna skúsenosť :D
      Ďakujem ^^

      Odstrániť
  2. Heh, taky jsem tam byla no, jako, asi nic moc akce pro mě. Co jsem byla spokojená, tak akorát s hudbou, music zonou, ale jinak bída. Jak mnozí ví, organizace celkem na nic, ale co. Myslím, že se ti podařilo pořídit pěkné foto. A určitě sis z toho něco vzala, minimálně jsi byla ve společnosti sestry a poznala, co víc má ráda. ((:

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. No, musím uznať, že som bola trochu sklamaná organizáciou a všetkým, ale nebolo to až také zlé, niektoré časti som si celkom užila. :)

      Odstrániť
  3. Mě to nelákalo, ale ségra tam byla a dnes dojela, tak jsem zvědavá co na to bude říkat.. Akorát jsem ji poprosila, aby mi dovezla něco z garandbrandu, takže to se těším, ale jinak na tyhle youtube akce moc nejsem.. K čemu mi bude podpis a fotka? :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niektorí ľudia tam šli iba kvôli tomu :D Ale na druhej strane, kvôli čomu inému by tam chodili? :D

      Odstrániť
  4. Tak asi to mohla být fajn akce, i když je často slyšet kritika na organizaci... Ale upřímně, já youtubery skoro nesleduju. Výjmečně max Teri, Goga a holky z A cup of style, a ty ostatní vlastně ani neznám :D Takže kdyby to nestálo takových peněz, šla bych byla ráda, ale takhle si to radši dám na něco pro mě atraktivnějšího... :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Muselo byť zaujímavé vidieť youtuberov naživo, určite by som sa rada zúčastnila ďalšieho ročníka. A opäť máš úžasné fotky.

    OdpovedaťOdstrániť

Followers

Share my post on facebook!

Follow The Author