nedeľa 17. januára 2016

Hudobné tipy II.

Share it Please
Zdravím všetkých, hlásim sa späť. Vstúpila som si do svedomia, že možno by bolo načase napísať nejaký ten článok, pretože nejakú dobu som portál blogger trochu zanedbávala. Nechcelo sa mi Bola som na lyžiarskom, učila som sa, skrátka som mala iný program. No teraz môžu byť tieto typické obkecávačky všetkým jedno, lebo sa dostávam k pointe tohto článku. Sú to hudobné typy, ktoré sa tu na blogu už raz vyskytli (TU) vo forme TAGu, do ktorého som sa zatagovala sama. Nevadí. Tentoraz to urobím trochu inak, a hlavné je, že tu možno nájdete nejaké neznáme skladby, ktoré sa vám zapáčia. Kedysi dávnejšie som sa v nejakom článku ľudí pýtala, o čom by chceli čítať, a hudobné typy boli jedny z najdožadovanejších, tak poďme na to. 

Najskôr pesnička od mojich milovaných Beatles, ktorá mi slúži ako droga. Neprejde deň, kedy by som si ju nepustila, bez problémov aj desaťkrát. Nikdy nie je dosť, nie? 


Určite viete a dopočuli ste sa, že nedávno svet opustil David Bowie. Nejako extra som ho nepočúvala, avšak túto pesničku mám rada. Tak na jeho počesť.


A najkrajšiu pesničku v kategórií "Bez slov" vyhráva...


Ďalej nejaké pesničky, ku ktorým neviem priradiť popis.


Na záver sem dám jednu, ktorá sa mi celkom zapáčila, i keď má divný začiatok. Tak sa nezľaknite a hneď nevypínajte. :D


Haha, ako tak pozerám, zase som dala sedem (nechtiac, sľubujem!) pesničiek, tak si nejaké nechám aj pre budúcnosť, pretože s hudobnými typmi som ešte neskončila. Vždy sa nájdu nejaké nové pesničky, ktoré sa mi dostanú pod kožu či už pri prvom, alebo viacerých počutiach. Dúfam, že sa vám nejaké zapáčili a možno poputujú do vášho iPodu. Tak či onak, v dobrom ostávajte, idem si na Spotify zase pustiť Here comes the sun. 

Máme podobný vkus? Ktoré pesničky/interpreti dominujú vo vašej hudobnej galérii? Budem rada za každé odporúčania!

2 komentáre:

  1. Indie rock miluje spoužiačka, ja mám v mobile pár pesničiek... a odporúčam ti (ak nemáš úplne klamné predsudky voči slovenskej hudbe) Le Payaco a čokoľvek od nich. Z tých depresívnejších mám rada Pes priateľ môj, Naopak, Ochorel som smútkom belasým, Za lyžicu medu... :3 :D A ak sa ti to bude páčiť, tak mi zavolaj, ešte ti dám nejaké typy :D

    OdpovedaťOdstrániť

Followers

Share my post on facebook!

Follow The Author