utorok 7. júna 2016

Čítaj kdekoľvek! + SÚŤAŽ

Share it Please
Zdravím! Dnes som tu s niečím, čo už dlho na blogu nebolo. Vlastne, nie len ja, ale aj - kto iný - Anet! S pomocou a podporou vydavateľstva Slovart, ktoré, ako iste viete, oslavuje 25. výročie, sme si pre vás pripravili malý projekt aj so súťažou. Ok, myslím že dojemnej speech stačilo, ideme na vec.

O čo ide?
Nevolá sa to Čítaj kdekoľvek! len tak pre nič, za nič. Ide o viac-menej instagramovú súťaž, kde všetci čitatelia majú možnosť ukázať, kde všade sa dá čítať. Oduševnený knihomoľ si je schopný s knihou aj do jarku sadnúť, right? Preto: Odfoťte sa na neobyčajných miestach, kde sa dá čítať, neklaďte medze fantázii a choďte do každého bláznivého nápadu. ALE, keďže srdcom tejto súťaže je spomínané vydavateľstvo a ich výročie, vyberte si knihu z ich radov. Nemusíte sa obávať, možností je viac než dosť. :)
A tu sa dostávame k súťaži. Aby ste mohli čokoľvek vyhrať, je potrebné fotku zverejniť na instagrame a označiť ju hashtagom #CitajKdekolvek a #Slovart25. Ak by ste veľmi chceli, môžete v kľude označiť naše instagramy, teda @zoniaworld, @readingbookswithlove467 a @slovartbooklab. To ale nemusíte, nie je to podmienkou.
Pre inšpiráciu viď pár našich fotiek.

O čo sa súťaží?
Náhodne budú vybratí dvaja výhercovia. Každý z nich si môže vybrať ľubovoľnú knihu (beletriu) zo Slovartu, tak si to nenechajte ujsť, foťte a tagujte! :) Čas máte do 21.6., čiže presne dva týždne. Súťaž bude vyhodnotená na blogu Anet (nezabudnite pozrieť aj jej článok!).




























14 komentárov:

  1. Projekt znie veľmi zaujímavo :) možno sa zapojím, uvidím podľa času :)
    Ale keď tak, mám jednu otázku: fotka môže byť len jedna alebo aj viac? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Budeme veľmi rady, ak sa zapojíš. :)
      Môžeš postnúť aj viacero fotiek, ale súťažná bude len jedna, čiže môžeš vyhrať len jednu cenu. Vďaka za pripomienku, hneď doplním do textu. :)

      Odstrániť
  2. Ahoj,
    skvělý nápad a krásné fotky! Chtěla jsem se jen zeptat, jestli si můžu zúčastnit i s českou doručovací adresou?
    Díky za odpověď a všem přeji hodně štěstí ;)
    Marky (Books are my life...)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme! :) Rozmýšľali sme nad tým a nakoniec sme sa rozhodli, že súťaž je otvorená aj pre ľudí s českou doručovacou adresou. Veľa šťastia. :)

      Odstrániť
  3. Jeeej skvelý projekt. Možno sa zapojím, ale budem sa musieť odfotiť nejako sama :DD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, som rada že si to myslíš. :) Jasné, zapoj sa, budeme len rady :)

      Odstrániť
  4. Mimochodom krásna šablóna, akurát mobilná verzia je dosť obyčajná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka :) Hej no, mobilová je oničom, lenže nemám zas také skills aby som to vedela napraviť :D

      Odstrániť
  5. Jejo ty si sympoška :) skoda ze nemam insta ale inak super napad ��

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Skvelý nápad dievčatá! :)) ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ten, kto dnes číta toto svedectvo, by mal osláviť so mnou a mojou rodinou, pretože to všetko začalo ako vtip pre niektorých ľudí a iní hovorili, že to nie je možné. Volám sa Juraj Kamensky a som z Bratislavy, ale s manželkou sa sťahujem do Chicaga. Som šťastne ženatý s dvoma deťmi a krásnou ženou. Niečo hrozné sa stalo mojej rodine, stratil som prácu a moja žena opustila dom, pretože som sa nemohla starať o seba a o potreby rodiny. a jej deti v tomto konkrétnom okamihu. Podarilo sa mi deväť rokov, žiadna žena, ktorá by ma podporovala, aby som sa o deti dobre starala. Snažím sa poslať testovaciu správu mojej žene, ale ona blokovať ma z rozprávania s ňou sa snažím hovoriť so svojím priateľom a jej rodinnými príslušníkmi, ale stále viem, že by mi mohol pomôcť a ja som bol podanie žiadosti neskôr toľko spoločnosti, ale stále to urobili Nevolajte ma, kým neprišiel verný deň, že nikdy nezabudnem v mojom živote. Keď som sa stretol so starým priateľom môjho, ktorému som vysvetlil všetky moje ťažkosti a povedal mi o skvelom mužovi, ktorý mu pomohol získať dobrú prácu v Coca cola spoločnosť a on mi povedal, že jeho kúzlo koliesko, ale ja som človek, ktorý nikdy neverí v kolieskach kúzla, ale ja som sa rozhodol dať mu vyskúšať a jeho meno je Drosagiede on ma poučil a ukázal mi, čo mám robiť v týchto troch dňoch obed spell.I sledovať všetky pokyny a robiť to, čo ma požiadal, aby som sa dobre. uistil sa, že všetko šlo dobre a moja žena ma opäť uvidí po skvelej práci Drosagiede. Moja žena mi zavolala s nevedomým číslom a ospravedlnila sa mi a povedala mi, že mi naozaj chýba a naše deti a moja žena sa vracajú domov.a po dvoch dňoch Spoločnosť, ktorej som poslala svoj uznávací list, teraz som manažérom spoločnosť Paragon tu v USA. Odporúčam vám, ak máte nejaké problémy, pošlite správu na tento e-mail: {doctorosagiede75@gmail.com} alebo čo mu dáte na +2349014523836 a dostanete najlepší výsledok. Vezmite veci za samozrejmosť a bude vám odobraté. Prajem Vám to najlepšie.

    OdpovedaťOdstrániť

Followers

Share my post on facebook!

Follow The Author