streda 22. júla 2015

Chorvátsko 2015 | Photo Diary

Share it Please
Kamenné mesto na Kornatoch
Ahojte, dnes som sa konečne odhodlala dať sem fotky, ktoré som odfotila v Chorvátsku na dovolenke - od mesta cez more až k národnému parku Kornati. Stihli sme toho oveľa viac ako v predošlé dovolenky, pretože sme si prenajali čln a po mori sa dá dostať takmer všade a za krátky čas. Plus ešte tá atmosféra, morský vietor a zvuk vĺn... A večer za západu slnka to bolo ešte krajšie. Bol to najkrajší západ slnka, čo som kedy videla: kopce sa strácali v diaľke za morom, ktoré bolo úplne pokojné a obloha mala oranžovo-červeno-žlto-modro-ružovú farbu a pôsobilo to na mňa nádherne. Ja viem, ja viem. Som strašný romantik.
Ale tá nepríjemná časť je, že sa mi niečo stalo s SD kartou a nie všetky fotky sa mi podarilo z foťáku stiahnuť. Výsledkom je trojhodinové - nekompletné - kopírovanie, pokazený jeden notebook a spálená nabíjačka, keď sa to konečne načítalo a ja som to chcela pustiť na televízor, jednoducho... Vyhodilo poistky v celom byte a notebookom je dočasný koniec.
Tak teda už nebudem obkecávať a hor sa na fotky. :) Je medzi nimi asi až príliš detailov, ale... nevadí.

Pirovac
NP Kornati

Ako sa Vám páčili fotografie? Boli ste/idete niekam na dovolenku aj Vy?

10 komentárov:

  1. Wow, veľmi krásne fotky. Musí tam byť nádherne. :)
    Ja som bola zatiaľ iba vo Vysokých Tatrách, ale o týždeň ideme na Oravu a o ďalší do Budapešti. Snáď vyjde pekné počasie a tiež sa mi podarí urobiť zopár skvelých záberov. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hneď to Chorvátsko vyzerá lákavajšie z takýchto krásnych fotiek <3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. wááááw :D krajšie fotky som snáď ani nevidela :D my tiež uvažujeme o dovolenke v chorvátsku a keď vidím tieto tvoje fotky hneď by som tam išla :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásne fotky :) ja dokážem vyhodiť poistky v celom dome len tak že šťuknem vypínač :D z tých fotiek naozaj nemôžem v Chorvátsku som ešte nebola ale určite tam chcem ísť.
    MooN

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ty fotky jsou fakt wow !:o
    kdyby jsi měla chvilku, byla bych ráda, kdyby si se podívala na můj blog a stala se třeba i jeho pravidelnou čtenářkou :))
    http://worldbyanett.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. moc pěkné fotky :)) a ten západ slunce musel být opravdu, ale opravdu nádherný :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Do Chorvatska bych se znovu ráda podívala, fotky jsou naprosto úžasné :)
    Michelle, ma belle

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Poslední dobou často narážím na fotky z dovolených, ale ty tvoje se mi líbí zatím nejvíc. Máš cit pro detail a prostě paráda:)

    OdpovedaťOdstrániť

Followers

Share my post on facebook!

Follow The Author